Toimittaja Ben Jacobsin mukaan Sevilla on hyväksymässä Chelsean tarjouksen ranskalaistoppari Jules Koundésta. Siirtosummaksi on tiedon mukaan muodostumassa lisineen noin 60 miljonaa euroa.

Ben Jacobs

@JacobsBen
Chelsea expect to agree a fee with Sevilla for Jules Kounde today for around €60 million, including add ons. Sevilla want a deal wrapped up by Thursday latest when they travel to Portugal. Kounde very open to #CFC move and expects to know his next club by end of week.

Koundé on ollut yksi siirtomarkkinoiden tavoitelluimpia keskuspuolustajia jo pitkään. Hänen kerrotaan jo aiemmin sopineen henkilökohtaisista ehdoistaan myös Barcelonan kanssa. Sevilla suosii luonnollisesti kuitenkin kauppaa toiseen sarjaan kuin missä itse pelaa, eikä ole suostuvainen katalonialaisten suunnitelmaan siirtosumman osittamisesta.

Chelsea kiinnitti jo aiemmin Kalidou Koulibalyn Napolista. Mikäli myös Koundé käy pyydykseen, on seura katkaissut ainakin tilapäisesti kaksi vuosia valioliigaseuroja kiertänyttä siirtohuhua.

23-vuotias Koundé siirtyi Sevillaan kotimaansa Bordeauxista kesällä 2019, 25 miljoonan euron summalla. Hän on esiintynyt Ranskan A-maajoukkueessa 11 ottelussa.