Pariisilaislehti Le Parisien uutisoi tiistaina PSG:n tarjonneen Neymaria Manchester Citylle vaihtokaupassa Bernardo Silvaan.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiolan mukaan lehden väite ei suinkaan pidä paikkaansa. Le Parisienin mukaan Guardiola olisi kieltäytynyt Neymarin ja Bernardo Silvan välisestä vaihtokaupasta, sillä hän pelkäsi, miten Neymarin hankinta olisi vaikuttanut joukkueen harmoniaan.

– Olen pahoillani Le Parisienin puolesta, mutta se ei pidä paikkaansa. Heidän infonsa ei ole totta. Neymar on uskomaton pelaaja ja minun tietojeni mukaan hän on loistava tyyppi kentän ulkopuolella. Siitä huolimatta nuo tiedot eivät pidä paikkaansa. Joka kesä Manchester City hankkii 150 pelaajaa, Guardiola nauroi.

Oleksandr Zintšenko on siirtymässä Manchester Citystä Arsenaliin. Manchester City on jo myynyt Gabriel Jesusin Arsenaliin ja Raheem Sterlingin Chelseaan. Guardiola on kiitollinen koko kolmikon panoksesta vuosien mittaan.

– Heidän vaikutus joukkueeseemme on ollut valtava. He ovat uskomattomia ihmisiä ja loistavia pelaajia. Nyt he siirtyvät eteenpäin. Chelsea ja Arsenal ovat loistavia seuroja. Olen onnellinen siitä menestyksestä, jota he saavuttavat näissä seuroissa. Olemme kiitollisia siitä, miten he ovat käyttäytyneet niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Illastimme Oleksandrin kanssa ja hyvästelimme hänet.