Sky Sportsin mukaan keskiviikkona ovat voimistuneet huhut Dwight McNeilin uran jatkumisesta Valioliigassa. Joukkueensa luottohahmoihin kuulunut keskikenttäpelaaja putosi Burnleyn kanssa Mestaruussarjaan viime keväänä, mutta saattaa palata pääsarjaan siirron myötä.

Ainakin West Hamin ja Crystal Palacen kerrotaan olevan McNeilin palveluksista kiinnostuneita, eikä ihme; tämä on samaan aikaan varsin kokenut, että vielä nuori ja potentiaalinen tekijä. Ikävuosia on vasta 22, mutta valioliigaotteuita jo 134.

– Kun katsoo miten Jarrod Bowen ja Declan Rice ovat kehittyneet West Hamissa David Moyesin alaisuudessa, voi vain miettiä mitä hän saisi aikaan McNeilin kanssa, Skyn Mark McAdam pohtii.

Huolimatta putoamisestaan, Burnley on vahvoilla mahdollisissa siirtoneuvotteluissa; sillä on sopimusta McNeiin kanssa jäljellä vielä kaksi vuotta.