Sky Sportsin espanjalaisasiantuntija Alvaro Montero uskoo Frenkie de Jongin jäävän Barcelonaan. 25-vuotias Hollannin maajoukkuepelaaja on ollut Manchester Unitedin uuden managerin Erik ten Hagin ykköskohde kesän siirtoikkunassa.

Man United oli jo päässyt Barcelonan kanssa sopuun de Jongin siirrosta, mutta neuvottelut pelaajan kanssa eivät ole edenneet.

Keskikenttäpelaajan oma tahto on Morenon mukaan edelleen jäädä Barcelonaan.

– Man United haluaa pelaajan ja he ovat päässeet Barcelonan kanssa sopuun. Pelaaja itse kuitenkin nauttii rauhallisesta ympäristöstä. Hän tietää Unitedin olevan suuri seura ja Ten Hagin loistava valmentaja. Hän haluaa kuitenkin jäädä Espanjaan ja Barcelonaan, jonka riveissä pelaaminen on hänen unelmansa, Montero arvioi Sky:lle.

– Barcelona pyysi de Jongia lähtemään, koska he tarvitsevat enemmän rahaa. Hän on agenttinsa kanssa selittänyt valmentaja Xavi Hernándezille ja puheenjohtaja Joan Laportalle haluavansa jäädä seuraan.

– Pelaajat yleensä saavat, mitä he haluavat. Jos hän haluaa jäädä, hän tulee jäämään. Anteeksi Man Unitedin kannattajat.