Chelsea ja Barcelona kilpailevat tänä kesänä siirtomarkkinoilla oikein toden teolla.

Molemmat seurat olivat tiiviisti Raphinhan kintereillä ja Chelsea odotti jo hankkivansa laitahyökkääjän, mutta lopulta hän valitsi Barcelonan uudeksi seurakseen.

Lisäksi Chelsea ja Barcelona yrittivät hankkia Jules Koundén Sevillasta. Koundén tulevaisuuden pitäisi ratketa seuraavien päivien aikana. Chelsea oletti jälleen jo voittaneensa kamppailun Koundésta, mutta Barcelona on noussut jälleen mukaan taistoon topparin hankinnasta.

Barcelona haluaa myös César Azpilicuetan ja Marcos Alonson Chelseasta.

Mundo Deportivon saamien tietojen mukaan Barcelonan seurajohto on parhaillaan pessimistinen Azpilicuetan ja Alonson hankintojen suhteen. Seurajohto tiedostaa Chelsean suuttuneen Koundé-kaupasta. Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel on julkisesti kritisoinut Barcelonaa, ja Barcelonan seurajohto osasi odottaa, ettei Chelsea pidä sen liiemmin Koundéen, Azpilicuetaan ja Alonsoon liittyvistä kaupoista.

Azpilicueta ja Alonso haluavat jättää Chelsean ja siirtyä Barcelonaan, mutta saattaa olla, ettei Tuchel ja Chelsean seurajohto suostu kauppoihin varsinkaan, jos Koundé päätyy Kataloniaan.