Eri viestintävälineissä kerrottiin jo viikko sitten, että 22-vuotias keskuspuolustaja Chris Richards siirtyisi Bayern Münchenistä Crystal Palaceen. Keskiviikkoiltana lontoolaisseura virallisti siirron, ja yhdysvaltalaispelaajan viisivuotisen sopimuksen.

USA:n A-maajoukkuepuolustaja debytoi Bayern Münchenin edustusjoukkueessa 18-vuotiaana, ystävyysottelussa PSG:tä vastaan vuonna 2018. Virallisessa ottelussa Richards pelasi ensi kerran Bayernin ykkösjoukkueessa kesäkuussa 2020. Saksaan hän siirtyi FC Dallasin akatemiasta.

Viimeiset puolitoista kautta nuori puolustaja on viettänyt lainalla Hoffenheimissa. Kaiken kaikkiaan ammattilaispelejä on takana 82. A-maaotteluita Richardsilla on vyöllään seitsemän.

– Vartuin katsomalla Valioliigaa ja tietysti katsoin Wilfried Zahaa. Tulee olemaan hienoa viettää aikaa kentällä heidän [Palacen pelaajien] kanssa ja saada olla osa tätä historiallista seuraa. Olen tästä todella innoissani, Richards kommentoi siirtoaan.