César Azpilicuetan tilanne on hankala. Barcelona haluaa hankkia hänet tänä kesänä, mutta katalonialaisseuran ja Chelsean välit ovat kaukana hyvistä.

Chelsea on yrittänyt hankkia viime viikkojen aikana Raphinhan ja Jules Koundén, mutta Raphinha päätyi lopulta Barcelonaan ja myös Koundén Barcelona-siirron on määrä varmistua vielä torstain aikana.

Chelsea-kapteeni Azpilicueta haluaa jättää seuran ja siirtyä Barcelonaan. Hänellä on pöydällään Barcelonan kaksivuotinen sopimustarjous. Azpilicueta toivoo seurojen pääsevän yhteisymmärrykseen pian siirrosta. Azpilicueta on edustanut Chelseaa jo kymmenen vuoden ajan ja kunnioittaa seuraansa. Azpilicueta ei aio pakottaa siirtoa läpi.

Fabrizio Romanon mukaan Barcelona on ilmoittanut Azpilicuetalle ja Chelsealle haluavansa hankkia puolustajan seuraavaksi.

Azpilicueta ja Barcelona olivat jo sopineet ilmaissiirrosta, mutta Chelsea käytti keväällä yksipuolisen optionsa ja aktivoi Azpilicuetan ensi kauden kattavan jatkosopimuksen. Chelsean edellinen seurajohto oli jo luvannut päästää Azpilicuetan lähtemään, jos puolustaja niin haluaa.