La Ligan puheenjohtaja Javier Tebas ottaisi Manchester Unitedin tähtihyökkääjän Cristiano Ronaldon mielellään takaisin Espanjan pääsarjaan.

Ronaldo, 37, on lehtitietojen mukaan sanonut Unitedille, että hän haluaa lähteä seurasta tänä kesänä. Hän ilmoitti toiveestaan ensimmäistä kertaa ennen manchesteriläisten harjoituskauden alkua ja toistamiseen tällä viikolla, kun hän matkusti Englantiin tapaamaan manageri Erik ten Hagia.

Portugalilaistähti pelasi La Ligassa jo vuosina 2009-2018 Real Madridissa, jossa hän nousi seurahistorian parhaaksi maalintekijäksi 450 osumallaan. Los Blancosista hän jatkoi Juventuksen kautta matkaansa takaisin Manchester Unitediin, jossa hän pelasi ensimmäisen kerran vuosina 2003-2009.

Ronaldo on yhdistetty kesän aikana useisiin suurseuroihin ja viimeisimpänä etenkin Atlético Madridiin, hänen entisen seuransa paikallisviholliseen. Tebas toivoo, että Ronaldo palaisi La Ligaan, mutta hän ei tiedä, onko Atlétilla varaa Portugalin maajoukkuekapteeniin.

– Haluaisin nähdä Cristiano Ronaldon taas La Ligassa, kommentoi Tebas ESPN:n mukaan.

-En tiedä, onko se mahdollista Atletico Madridille vai ei. Sieltä pitäisi lähteä joitakin pelaajia, jos he haluaisivat [hankkia Ronaldon].

– Tuollaisen pelaajan hankintaa varten on tehtävä tilaa [taloudellisesti].

LUE MYÖS: