Huuhkajien hyökkääjä Marcus Forss jätti torstaina Valioliigan Brentfordin ja siirtyi sarjaporrasta alemmas Middlesbrough’n riveihin neljävuotisella sopimuksella.

Forss, 23, siirtyi Brentfordin organisaatioon vuonna 2017 ja esiintyi seuran edustusjoukkueessa 74 ottelussa tehden niissä yhteensä 19 maalia ja syöttäen kolme.

Viime kaudella hän jäi kuitenkin vähälle vastuulle Brentfordin noustua Valioliigaan. Sesongin jälkimmäisen puoliskon hän vietti lainalla Hullin kanssa Mestaruussarjassa, jossa hän pelaa myös alkavalla kaudella.

Brentfordin urheilutoimenjohtaja Phil Giles toivotti Forssille kaikkea hyvää tulevaisuuteen viiden yhteisen vuoden jälkeen.

– Kaikkien Brentfordin työntekijöiden puolesta haluan toivottaa Marcukselle kaikkea hyvää tulevaisuuteen. Middlesbrough on kunnianhimoinen seura, ja tämä on hieno tilaisuus Marcukselle. Uskon, että voimme kaikki muistella ylpeinä hänen viittä vuottaan kanssamme.

– Yhtenä ensimmäisistä Brentford kakkosjoukkueen pelaajista hän tuli uuteen ryhmään ja teki heti vaikutuksen. Hän näytti, miten nuoret pelaajat voivat kehittyä täällä, ja oli upeaa nähdä hänen pelaavan ja tekevän maaleja Mestaruussarjassa ja myös maajoukkueessaan.

– Hän teki meille tärkeitä maaleja ja osallistui ikimuistoisiin otteluihin. Olen varma, että fanimme muistavat hänet lämmöllä.