Minnesota Unitedin valmentaja Adrian Heath syyttää Englannin seuroja MLS:n tason väheksymisestä. Heathin mukaan brittiseurat eivät arvosta lainkaan Yhdysvaltojen suurinta sarjaa.

Minnesotan valmentaja kertoo vihjanneensa taannoin nykyisen Bayern München -tähden Alphonso Daviesin potentiaalisista useammalle englantilaiselle joukkueelle. Yksikään seura ei kuitenkaan tarttunut kanadalaisen kohdalla mahdollisuuteen.

Davies on nyt maailman parhaita vasemman laidan puolustajia.

– Kun Alphonso Davies oli täällä sanoin neljälle tai viidelle englantilaisseuralle, että heidän kannattaisi ottaa hänet. He kieltäytyivät. Bayern München käytti sen mahdollisuuden ja hänestä voi saada nyt 100 miljoonaa dollaria. Siellä (MLS:ssä) on paljon lahjakkuutta Heath kommentoi Daily Mailille.

Heath pelasi peliurallaan Englannissa Evertonin riveissä. Hän oli mukana Toffeesin 80-luvun puolivälissä kahdesti mestaruutta juhlineessa ryhmässä.