Cristiano Ronaldo on ollut viime päivinä suhteellisen kuuma nimi siirtohuhuissa. Häntä on yhdistetty muun muassa Chelseaan, Napoliin, Bayern Müncheniin ja Atlético Madridiin, mutta kerta toisensa jälkeen huippuseurat ovat kieltäytyneet lähtemästä tarjouskilpaan portugalilaistähdestä.

Saudi-Arabiasta on tehty Cristiano Ronaldolle astronominen tarjous, mutta CR7 haluaisi edelleen pelata Mestarien liigassa ja tavoitella uusia ennätyksiä. Niinpä hän on etsinyt uutta seuraa Euroopasta. Toistaiseksi agentti Jorge Mendes on joutunut kuitenkin vetämään vesiperän kaikissa yrityksissään.

Manchester United haluaisi Cristiano Ronaldon jatkavan seurassa, ja perjantai-iltana saatiin selkeä signaali siitä, että näin saattaakin käydä. Viisinkertainen Ballon d’Or -voittaja ei ole Unitedin kokoonpanossa lauantain harjoitusottelussa Atlético Madridia vastaan Oslossa, mutta sunnuntain pelissä Rayo Vallecanoa vastaan Cristiano Ronaldo nähtäneen kentällä. Näin on ainakin tulkittavissa miehen itsensä postaamasta Instagram-vastauksesta.

– Sunnuntaina kuningas pelaa, Cristiano Ronaldo kirjoitti ytimekkäästi, oletettavasti itseensä viitaten.