Manchester City neuvottelee belgialaisen Anderlechtin kanssa laitapuolustaja Sergio Gómezin siirrosta Valioliigaan, kertoo Athletic.

City on tarkkaillut 21-vuotiasta Gómezia pitkään ja pitää häntä erittäin potentiaalisena pelaajana. Manchester City haluaa hankkia espanjalaispuolustajan itselleen, vaikka se päätyisi ostamaan myös toisen vasemman puolen laitapakin.

Hallitseva Valioliiga-mestari yritti ensin hankkia puolustuksen vasemmalle laidalle Brightonin Marc Cucurellan, mutta City vetäytyi lopulta neuvotteluista Albionin hintapyynnön takia. Viimeisimpien tietojen mukaan Cucurella, 24, saattaa olla matkalla Chelseaan. City on kuitenkin kartoittanut myös monia muita vaihtoehtoja.

Gómez on siitä erikoinen pelaaja, että hän on pelannut lyhyellä urallaan lähes kaikkia paikkoja topparia ja maalivahtia lukuun ottamatta.

Espanjan U21-maajoukkueessa Gómez on esiintynyt yhdeksässä ottelussa tehden niissä yhteensä kuusi maalia ja syöttäen yhtä monta. Maajoukkueessa häntä on käytetty laitahyökkääjänä, mutta viime kaudella hän pelasi Anderlechtissä enimmäkseen laitapuolustajana.