Koko kesän Barcelonaan siirtohuhuissa yhdistetty Chelsean kapteeni César Azpilicueta, 32, on tehnyt jatkosopimuksen Chelsean kanssa. Seura vahvisti asian torstai-iltana.

Chelsea kertoi myöhään torstai-iltana, että Azpilicueta allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen Chelsean kanssa. Azpilicuetan sopimus oli päättymässä, mutta sopimuksessa ollut vuoden optio aktivoitui automaattisesti kauden jälkeen. Nyt sopimusta kohennettiin ja siihen lisättiin vielä toinen vuosi.

Azpilicueta neuvotteli Barcelonan kanssa kesän aikana siirrosta, mutta osapuolet eivät päässeet yhteisymmärrykseen. Näin ollen Azpilicueta päätti pysyä Lontoossa, jossa hän on pelannut jo kesästä 2012 saakka.

Jatkosopimusta voidaan pitää melkoisena täyskäännöksenä, sillä Azpilicueta oli tiettävästi halukas siirtymään Barcelonaan. Aiemmin myös kerrottiin, ettei Chelsean nykyinen johto asettuisi siirron tielle, sillä lähdöstä oli sovittu jo aiemman omistajan, Roman Abramovitšin, kanssa.

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Muokattu 4.8. klo 22.37: Lisätty tieto Chelsean virallistamasta sopimuksesta.