Leicester on hylännyt Chelsean tekemän jättitarjouksen ranskalaistoppari Wesley Fofanasta, uutisoi L’Équipe.

L’Équipen mukaan Chelsea oli jättänyt Leicesterille peräti 60 miljoonan punnan tarjouksen Fofanasta, 20. Leicester kuitenkin hylkäsi mielettömältä kuulostavan tarjouksen, koska seuralla ei ole aikomusta myydä nuorta tähtipuolustajaansa.

Ranskalaislehden tietojen mukaan Chelsea ei aio luovuttaa. Lontoolaisseura on tekemässä Fofanasta uuden tarjouksen. Fofanan, jolla on Leicesterin kanssa voimassaoleva sopimus vuoteen 2027 saakka, kerrotaan olevan kiinnostunut siirrosta Chelseaan.

Ranskan alle 21-vuotiaiden maajoukkueeseen kuuluva Fofana siirtyi Leicesteriin lokakuussa 2020. Nuorukainen loisti debyyttikaudellaan Valioliigassa, mutta viime kaudella hän pelasi vain seitsemässä ottelussa vakavan loukkaantumisen vuoksi.