West Ham on Sky Sportsin tietojen mukaan aktivoinut Burnleyn laituri Maxwel Cornet’n ulosostopykälän.

Cornet on ollut koko kesän siirtohuhujen kohteena ja miehestä on ollut useampi seura kiinnostunut. Burnleyn pudottua viime kauden päätteeksi Mestaruussarjaan, Cornet oli putoajajoukkueen selkeä kohde siirtomarkkinoilla.

Aiemmin Burnleyn tuore manageri Vincent Kompany sanoikin, että tilanne Cornet’n kanssa on vaikea. Nyt Cornet on vihdoin jättämässä Burnleyn ja suuntaamassa takaisin Valioliigaan.

West Ham aktivoi vasempana laiturina pääasiassa operoivan Cornet’n 17,5 miljoonan punnan, eli noin 20,8 miljoonan euron, ulosostoklausuulin. Skyn tietojen mukaan Cornet suuntasi vielä torstai-illan aikana West Hamin lääkärintarkastukseen.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.