Crystal Palacen belgialaiskärki Christian Benteke siirtyy Wayne Rooneyn luotsaamaan D.C. Unitediin.

Benteke, 31, pelasi Valioliigassa yhteensä kymmenen kauden ajan. Hän siirtyi vuonna 2012 Aston Villaan, josta matka jatkui Liverpooliin kesällä 2015. Viimeiset kuusi kautta Benteke vietti Crystal Palacessa.

– Christian on henkilö, jonka kanssa minulla on ollut erinomaiset välit. Hän on osoittanut uskomatonta uskollisuutta pysyessään seurassa, vaikka hän olisi helposti voinut valita muita vaihtoehtoja. Toivomme kaikki hänelle kaikkea hyvää hänen uransa uuteen haasteeseen, Crystal Palacen puheenjohtaja Steve Parish sanoi seuran tiedotteessa.

Benteke pelasi Valioliigassa 280 ottelua ja teki niissä yhteensä 86 maalia. Belgian maajoukkuehyökkääjän sopimus D.C. Unitedin kanssa ulottuu vuoden 2024 loppuun saakka ja se sisältää option lisävuodesta.