West Ham kohtasi valioliigakautensa startissa sunnuntaina Manchester Cityn, ja joutui nöyrtymään hallitsevalle mestarille lukemin 0-2.

Ottelun lisäajalla toppari Kurt Zouma sai pallon omassa päädyssä kovasta laukauksesta suoraan päähänsä, ja putosi kentän pintaan. Osuma poiki Internetissä reippaasti muistutuksia puolustajan tavasta kohdella kissaansa, mutta manageri David Moyesin mielessä käväisi varmasti toisenlainen tuska – joukkueelta nimittäin loppuvat keskuspuolustajat. Kesähankinta Nayef Aguerd potee nilkkaansa kuukausia, Craig Dawsonia vaivaa takareisi, ja Angelo Ogbonnan polvivammasta toipuminen vie vielä aikaa. City-kohtaamisesta oli omasta pyynnöstään sivussa myös Issa Diop.

Neljä vuotta Ironsia edustanut ranskalaistoppari on The Guardianin mukaan siirtymässä naapuriseura Fulhamiin, jossa manageri Marco Silva istuttanee hänet takalinjoille yhdessä Brightonista lainatun Shane Duffyn kanssa.

Mikäli Diopin siirto toteutuu, tulee hänestä Valioliigaan palanneiden Mökkiläisten kesän seitsemäs kiinnitys.