Chelsean joukkueenrakennus on ainakin siirtohuhujen mukaan vielä pahasti kesken. Sky Sportsin tietojen mukaan Chelsea on valmis käyttämään vielä suuria summia ennen siirtoikkunan takarajaa.

Chelsea on Skyn mukaan kiinnostunut hankkimaan vielä Barcelonasta keskikenttäpelaaja Frenkie de Jongin sekä hyökkääjä Pierre-Emerick Aubameyangin. Lisäksi hankintalistalla on Leicesterin toppari Wesley Fofana sekä Internazionalen lupaava keskikenttäpelaaja Cesare Casadei.

Chelsea on valmis maksamaan de Jongista 72 miljoonaa puntaa (85,4 miljoonaa euroa), eli saman summan, mitä Manchester United on miehestä tarjoamassa. Chelsean valttikorttina on tarjota de Jongille Mestarien liigan pelejä ensi kaudella.

Lisäksi Chelsean päävalmentaja Thomas Tuchel on kiinnostunut tekemään jälleen yhteistyötä Aubameyangin kanssa. Tuchel ja Aubameyang ovat tuttuja toisilleen Borussia Dortmundista.

Eniten Chelsealla on tarvetta vielä uudelle topparilla ja hyökkääjälle. Topparin osalta katseet ovat kiinnittyneet Leicesterin Fofanaan, josta Chelsea on luultavasti valmis tarjoamaan kolmannella yrittämällään peräti 80 miljoonaa puntaa (noin 95 miljoonaa euroa). Leicester ei halua Fofanaa myydä, mutta tuon kokoluokan tarjous saattaa olla liian houkutteleva.

Kaiken kukkuraksi italialainen Inter haluaisi lupaavasta Casadeista 12 miljoonaa puntaa (14,2 miljoonaa euroa), vaikka nuorukainen ei ole vielä esiintynyt edustusjoukkueen riveissä.

Mikäli Chelsea todella veisi maaliin edes Fofanan ja de Jongin kaupat, tekisi se yhteensä yli 180 miljoonaa euroa. Stamford Bridgellä ollaan siis vahvistamassa joukkuetta vielä tosissaan ennen siirtoikkunan takarajaa.