Manchester Unitedin laitapuolustaja Ethan Laird on siirtymässä Queens Park Rangersiin kauden 2022-23 kattavalla lainasopimuksella.

Fabrizio Romanon mukaan Lairdin, 21, lainapesti QPR:ään on hyvin lähellä toteutumista. Englantilaispuolustajan oli alun perin tarkoitus siirtyä Watfordiin, mutta jo varmalta näyttänyt siirto kariutui viime metreillä.

Laird sai kesällä Man Unitedin harjoitusotteluissa vastuuta yhteensä 149 minuuttia ja antoi vahvoja näyttöjä. Tie Unitedin pelaavaan kokoonpanoon on kuitenkin tukossa, sillä hänen edellään nokkimisjärjestyksessä ovat Diogo Dalot sekä Aaron Wan-Bissaka. Kaksikosta kumpikaan ei tosin ole viime aikoina vakuuttanut, ja jos toinenkin näistä loukkaantuu, on Erik ten Hagilla vaihtoehdot vähissä. Siinä mielessä Lairdin lainapesti on pienoinen yllätys ja samalla myös riski Man Unitedin kannalta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
QPR are closing on Ethan Laird deal with Manchester United. Loan until June 2023, after full agreement with Watford collapsed last week. 🚨🔴 #MUFC

First call @mcgrathmike - Laird is discussing details then he will join QPR.