Uuden jaksonsa Englannin korkeimmalla sarjatasolla mainiosti Liverpool-tasapelillä startannut Fulham on toiminut siirtomarkkinoilla aktiivisesti, ja samoin sen on myös jatkettava.

Vasta Shakhtar Donetskista lainattu laituri Manor Solomon loukkasi polvensa leikkaushoitoa vaativalla tavalla, ja ainakin syyskausi näyttää menevän israelilaisen osalta ohi. Mökkiläisten on haettava paikkaajaa kiireellä, ja La Stampan mukaan ykköskohde on AS Roman Justin Kluivert.

Toisen polven hollantilaisammattilainen on ollut Fulhamin kiikareissa jo aiemmin, mutta nyt neuvotteluita kiirehditään. Keskusteluissa on lähteen mukaan italialaisille tyypillinen laina, joka sisältää ostovelvoitteen yhdeksän ja puolen miljoonan euron summalla.

Kluivert hankittiin Romaan Ajaxista vuonna 2018, vielä teini-ikäisenä. Palaset eivät kuitenkaan loksahtaneet kohdilleen, ja tätä nykyä 23-vuotias pelaaja on hakenut onnistumisia lainoilta OGC Nicessä ja RB Leipzigissa.