Siirtohuhut Atalantassa pelaavan Ruslan Malinovskyin ympärillä kiihtyvät päivä päivältä. Hänet on yhdistetty Valioliigan sarjanousija Nottingham Forestiin, jonka väitetään olevan valmis maksamaan noin 15 miljoonaa euroa ukrainalaisesta keskikenttäpelaajasta. Malinovskyin vaimo Roksana otti perjantaina kantaa kumppaninsa siirtohuhuihin.

– Kaverit, teidän viestinne murtavat sydämeni, kirjoitti Roksana Instagram-tarinassaan Atalantan faneille, jotka ovat pyytäneet Ruslan Malinovskyia jäämään Italiaan.

– Tämä on yhtä odottamatonta meille kuin teille. Mutta mitään ei ole päätetty, eikä se [siirto] riipu meistä. Olkaa kärsivällisiä, kiitos. En voi pysyä hiljaa, koska olette huolissanne, ja minä en tahdo tätä.

– Bergamo on kotimme. Elämä jalkapallossa on kuitenkin liian vaikeaa. Ei koskaan tiedä, mitä voi tapahtua. Rakastamme teitä!

Kaukolaukauksestaan kuuluisaksi tullut Malinovskyi, 29, on pelannut Atalantassa toistaiseksi kolme kautta. Ensimmäisellä kaudella maaleja syntyi yhdeksän, kahdella seuraavalla molemmilla kymmenen kaikki kilpailut huomioiden. Maaliin johtaneita syöttöjä on kertynyt lähes saman verran eli 26 kappaletta 128 otteluun.

Nottingham Forest on tehnyt avoinna olevassa siirtoikkunassa valtavan määrän investointeja, yhteensä lähes sadalla miljoonalla eurolla. BBC:n mukaan se vahvistaa pian myös Emmanuel Dennisin hankinnan, minkä myötä siitä tulee Euroopan viidenneksi merkittävin kuluttaja tämän kesän markkinoilla. Taakse on jäämässä sellaisia seuroja kuin Liverpool, Real Madrid, PSG ja niin edelleen.