Erotuomari Anthony Taylor säästeli kortteja pitkään, Chelsean ja Tottenhamin kohdatessa valioliigaottelussa sunnuntaina. Molempien joukkueiden managerit saivat sellaisia lopulta kuitenkin kaksi, ja tulivat päätösvihellyksen jälkeen ajetuiksi ulos.

Videomateriaalista käy ilmi, miten luotsien normaalina kättelynä alkaneet tapahtumat eskaloituivat. Ainakin Conte jatkoi riehumista vielä pitkään ulosajonsa jälkeen, muiden muassa itselleen varsin tutun Chelsea-puolustaja César Azpilicuetan suuntaan.

Keskustelu jatkunee pitkään myös Tottenhamin viime hetken tasoitusmaalia edeltänyt tilanne, jossa Cristian Romero veti Marc Cucucrellan tämän hiuksista kanveesiin. Taylor tarkasti tilanteen videolta, mutta koska temppu ei nähdyn perusteella täyttänyt suoran ulosajon kriteereitä, peli sai jatkua Spursin kulmapotkulla.