Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag haluaa lisää hankintoja hänen joukkueensa aloitettua kauden Valioliigassa katastrofimaisesti.

United hävisi avauskierroksella Brightonille 1-2, ja Brentford oli toisella kierroksella manchesterilaisia vahvempi murskalukemin 4-0.

Manchester United on hankkinut tänä kesänä kolme vahvistusta, mutta sen tiedetään etsineen myös uutta pelaajaa keskikentän pohjalle sekä uutta keskushyökkääjää.

Manchesterilaiset olivat hetkellisesti Bolognan hyökkääjän Marko Arnautovicin, 33, perässä, mutta United vetätytyi neuvotteluista tiettävästi italialaisseuran hintapyynnön ja kannattajiensa mielenilmausten takia.

Viimeisimpien lehtitietojen mukaan United on hankkimassa Juventuksen keskikenttäpelaajan Adrien Rabiot’n, 27, riveihinsä, mutta hänenkään potentiaalinen siirtonsa ei ole aiheuttanut liiemmin riemun kiljahduksia manchesterilaisten kannattajissa.

Ten Hag kommentoi Unitedin siirtotarpeita lauantaina Brentford-tappion jälkeen.

– Se on ilmeistä, että me tarvitsemme pelaajia, mutta en halua ajatella sitä nyt. Hyvien pelaajiemme olisi pitänyt pystyä parempaan, kommentoi hollantilaisluotsi Sky Sportsille.

– Toivoin parempaa alkua, mutta minun on yhä uskottava meihin, koska olen nähnyt hyviä asioita, mutta nämä kaksi peliä ovat olleet pettymyksiä.

BBC:n haastattelussa ten Hag sanoi, että vastuu murskatappiosta kuuluu pelaajille ja hänelle.

– Se on vaikeaa minulle. On yllättävää aloittaa ottelu tällä tavalla. Päästimme 35 minuutin aikana neljä maalia. Joukkueen on otettava vastuu.

– Minua säälittää kannattajien puolesta. He tekivät kaikkensa tukeakseen meitä, mutta me petimme heidät. Kentällä on otettava vastuuta joukkueena ja yksilöinä, mutta me emme tehneet sitä.

– Myös manageri on vastuussa. Hänellä on päävastuu [tuloksesta ja esityksestä]. Minä otan sen kontolleni ja teen töitä sen eteen.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.