Valioliigaan täksi kaudeksi noussut Nottingham Forest vahvisti lauantaina viimeisimmät hankintansa, kun se kertoi värvänneensä riveihinsä hyökkääjä Emmanuel Dennisin ja keskikenttäpelaaja Cheikhou Kouyatén.

Nigerialainen Dennis, 24, siirtyi Forestiin Watfordista vajaalla 15 miljoonalla eurolla. Senegalilainen Kouyaté, 32, oli saatavissa ilman siirtokorvausta, sillä hänen sopimuksensa Crystal Palacessa päättyi viime kauteen.

Dennisin kanssa Forest solmi neljän vuoden sopimuksen, ja Kouyaté sai käteensä kahden vuoden diilin.

Nottingham Forest on hankkinut tänä kesänä jo 14 uutta pelaajaa, joista kymmenestä on maksettu siirtokorvaus. Maalivahti Dean Henderson, 25, saapui lainalle Manchester Unitedista ja kolme pelaajaa on liittynyt Forestin riveihin vapailta markkinoilta.

Transfermarkt-sivuston mukaan Forest on käyttänyt uusien hankintojensa siirtokorvauksiin 109.6 miljoonaa euroa, mutta se on saanut myymistään pelaajista vain viisi miljoonaa euroa.

Valioliigan avauskierroksella Newcastlea vastaan (0-0) Nottingham Forestilla kävi kentällä kahdeksan uutta pelaajaa. Forest kohtaa tänään, sunnuntaina, kauden toisessa sarjapelissään West Hamin kotikentällään.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.