Crystal Palacen toppari Joachim Andersen on ilmoittanut poliisille sosiaalisessa mediassa saamistaan solvauksista ja uhkauksista, kertoo BBC.

Andersen, 26, joutui nettihäirinnän kohteeksi hänen oltua osallisena välikohtauksessa, josta Liverpoolin hyökkääjä Darwin Núñez sai punaisen kortin joukkueiden välisessä sarjaottelussa maanantaina.

Núñez puski tanskalaistopparia leukaan ja lensi tempustaan suihkuun. Sosiaalisessa mediassa on pyörinyt pelin jälkeen kooste, jossa näytetään, kuinka Andersen hiillosti ja härnäsi uruguaylaishyökkääjää läpi ottelun, kunnes Núñezin kiehumispiste tuli vastaan.

Ottelun jälkeen Andersen esitteli sosiaalisessa mediassa saamiaan viestejä, joiden joukossa oli myös tappouhkauksia. Lisäksi hän toivoi, että Instagram ja Valioliiga puuttuisivat asiaan.

– Sain viime yönä ehkä 300-400 tällaista viestiä. Ymmärrän, että kannatatte joukkuetta, mutta osoittakaa hieman kunnioitusta ja lopettakaa kovanaamojen esittäminen netissä, kirjoitti Andersen omassa Instagram-julkaisussaan.

Anderson ilmoitti viesteistä poliisille Palacen poliisiyhteyshenkilöiden kautta. Seura aikoo puhua Andersenin kanssa tarjotakseen hänelle tukea. BBC:n tietojen mukaan tanskalaistoppari on kunnossa, mutta hän koki, että viestit menivät liian pitkälle.