Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että hän oli soittaa Talksportin radio-ohjelmaan, kun hän kuuli, miten entinen Valioliiga-hyökkääjä Gabriel Agbonlahor kritisoi Manchester Unitedia.

Aston Villassa lähes koko uransa viettänyt Agbonlahor, 35, haukkui Unitedin pystyyn manchesterilaisten hävittyä viime lauantaina Brentfordille peräti 0-4.

Agbonlahor muun muassa kritisoi useita Unitedin pelaajia ja kuvaili joukkueen esitystä ”amatöörimäiseksi” ja ”sekasortoiseksi”.

Klopp sanoi lehdistötilaisuudessaan, että hän tuohtui Agbonlahorin kommenteista siinä määrin, että meinasi soittaa Talksportin lähetykseen.

– Unitedilla ei tietenkään ollut mukava viikko Brentford-pelin jälkeen. Me unohdamme tällaisina hetkinä, kuinka hyvä joukkue Brentford on, sanoi Klopp.

– Ajoin harjoituskeskuksesta kotiin katsottuani pelin ensimmäisen jakson ja kuuntelin matkalla Talksportia ja Gabbya.

Artikkeli jatkuu kuvan alla.

Agbonlahor pelasi urallaan 322 ottelua Valioliigassa. Kuva: Getty Images

– Hän (Agbonlahor) hävisi meitä vastaan minun ensimmäisellä kaudellani 0-6, joten en muista, että hän olisi ollut kentällä mikään mentaalimonsteri silloin.

– Mutta se, mitä hän sanoi Man Unitedista tuossa ohjelmassa…. Oli lähellä, että olisin soittanut ja sanonut hänelle: ”Unohdit täysin, että olet pelaaja”.

– Se oli uskomatonta. Jos ex-pelaajat käyttäytyvät näin, voitte kuvitella, miten kaikki muu menee. Täytyy kysyä itseltään, miten haluaa reagoida tällaisessa tilanteessa.

Manchester United isännöi Liverpoolia maanantaina Valioliigan kolmannen kierroksen päätösottelussa.

Kaikki Valioliigan ottelut näkyvät Elisa Viihde Viaplaysta.

Lähteet: BBC, Sky Sports