Valioliigan sunnuntaikierros potkaistiin käyntiin kello 16 Suomen aikaa.

Elland Roadilla leijuu ilmassa melkoinen yllätys, sillä Leeds nöyryytti Chelseaa avausjaksolla ja siirtyi tauolle 2-0-johdossa.

Leedsin avausmaali syntyi hyvin kummallisella tavalla. Jenkkilupaus Brenden Aaronson näki tilaisuutensa tulleen, kun Chelsean normaalisti hyvin luotettava maalivahti Edouard Mendy alkoi neppailemaan pallon kanssa. Aaronson ryöväsi pallon Mendyn jaloista ja kuljetti pelivälineen maaliin.

Vain neljä minuuttia edellisestä, ja Leeds lisäsi johtoaan. Raheem Sterling aiheutti rikkeellään lähivaparin isännille, jonka he myös käyttivät hyödykseen. Jack Harrison lähetti vapaapotkusta nappikeskityksen boksiin, josta Rodrigo nikkasi Leedsin kahden maalin karkumatkalle. Maali oli espanjalaispelaajalle jo kauden neljäs.