Arsenal-laituri Nicolas Pépé on matkalla Ranskan liigan OGC Niceen, muiden muassa Aaron Ramseyn seurakaveriksi. Norsunluurannikkolaisen laina Rivieralle on ollut tekeillä jo tovin.

Nice Matin -lehti kertoo, että seura haluaa 27-vuotiaan riveihinsä jo lähipäivinä, niin että tämä ehtisi valmiiksi kohtaamaan sunnuntain Ligue 1 -ottelussa Marseillen.

Mikäli suunnitelma tässä aikataulussa toteutuu, tapaa Pépé ottelussa useampiakin tuttuja; Marseillea edustavat tätä nykyä pysyvillä sopimuksilla ex-Gunnerit Matéo Guendouzi ja Sead Kolasinac, sekä lainalla Nuno Tavarés. Myös ennen Pépén Lontoon aikoja punavalkoisissa tuhoa kylvänyt Alexis Sánchez kuuluu tätä nykyä Ranskan suurseuran rosteriin.

Seurat ovat tiettävästi samoilla linjoilla lainapestistä ilman osto-optiota, mutta Nicen ja Pépén väliset palkkaneuvottelut eivät vielä ole tuottaneet tulosta.

Siinä, missä Pépé ei Arsenalissa ole onnistunut, ovat taannoiset pelit Ranskassa sujuneet varsin komeasti; kaudella 2018-2019 Lillen paidassa syntyi 41 ottelussa 23 maalia.