Manchester Unitedin ex-pelaaja Paul Ince vaatii, että Cristiano Ronaldon on lähdettävä seurasta ennen siirtoikkunan sulkeutumista.

Ronaldo, 37, on pitkin kesää halunnut siirtyä Mestarien liigaa pelaavaan joukkueeseen, mutta ottajaa ei ole löytynyt. Harjoituskauden ainoassa ottelussa, jossa Ronaldo pelasi, portugalilaishyökkääjä poistui stadionilta heti vaihtokomennuksen jälkeen. Ronaldo on viimeaikoina myös lounastanut ypöyksin joukkueen kanttiinissa.

Ince uskoo, että Ronaldon viimeaikainen toiminta on häirinnyt koko Manchester Unitedin joukkuetta. Ince myös väittää, että hänen Man Unitedissa viettämiensä vuosien aikana joukkuekaverit eivät olisi hyväksyneet tällaista käytöstä.

– Ronaldon on lähdettävä Man Unitedista, Ince täräyttää BoyleSports Premier Leaguelle.

– Jos hän olisi ollut Unitedin pukuhuoneessa, kun pelasin Roy Keanen ja Steve Brucen kaltaisten pelaajien kanssa, emme olisi sietäneet häneltä tällaista käytöstä.

– Ronaldon jättäminen avauskokoonpanon ulkopuolelle (Liverpoolia vastaan) oli niin tärkeää, koska se osoittaa ihmisille, että elämää voi olla ilman Ronaldoa. Hän on ollut häiriötekijä kaikille Man Unitedissa. Et näkisi Lionel Messin toimivan samalla tavalla kuin hän toimii.