Paul Pogban veli Mathias Pogba on julkaissut sosiaalisessa mediassa arkaluontoisia videoita, koskien entistä Manchester United -pelaajaa.

Instagramista ja Tik Tokista löytyvillä videoilla Pogban isoveli kertoo aikomuksistaan vuotaa tietoja keskikenttäpelaajan keksityistä loukkaantumisista, sopupelistä ja seuran taktiikoiden vuotamisesta.

Mathias Pogban mukaan tiedot saattavat saada Pogban entiset seuratoverit kääntymään häntä vastaan. Videot julkaistiin englanniksi, ranskaksi, italiaksi ja espanjaksi.

– Ranskalainen, englantilainen, italialainen ja espanjalainen yleisö, toisin sanoin koko maailma ansaitsee tietää tiettyjä asioita. Myös Ranskan maajoukkue, veljeni kannattajat, Juventus ja veljeni joukkuetoverit ja hänen yhteiskumppaninsa, Mathias Pogba aloitti videolla.

– Heidän on pystyttävä tekemään päätös, ansaitseeko hän sen rakkauden, kunnioituksen ja rakkauden ihmisiltä. Ansaitseeko hän paikan Ranskan maajoukkueessa ja pelata MM-kisoissa. Ansaitseeko hän avata Juventuksessa.

– Onko hän luotettava henkilö, jonka jokainen pelaaja ansaitsee rinnalleen.

Vielä ei ole tietoa, mikä on saanut Pogban veljesten välit rakoilemaan.

Paul Pogba jätti Man Unitedin toisen kerran kesällä sopimuksensa päätyttyä. Ranskan maajoukkuepelaaja palasi Juventukseen.