Manchester Unitedin tähtipelaaja Cristiano Ronaldo on pitkän etsimisen jälkeen löytämässä uuden seuran. Ronaldo on italialaisen Gazzetta dello Sportin mukaan lähellä lainasiirtoa Napoliin.

Ronaldo on ollut koko kesän ajan siirtohuhujen kohteena. Lehtitietojen mukaan Ronaldo on ollut varsin tyytymätön Manchesterissa. Ronaldon agentti Jorge Mendes on ollut koko kesän täystyöllistetty, mutta ottajia 37-vuotiaalle supertähdelle ei ole ollut jonoksi asti.

Ronaldo on etsinyt seuraa, jossa hän pääsisi pelaamaan vielä Mestarien liigaa, kun United jäi viime kauden päätteeksi Eurooppa-liigan puolelle. Viimeisissä otteluissa Ronaldo on jäänyt myös vähäiselle vastuulle Unitedissa.

Gazzetta dello Sport tietää kertoa, että Man Utd olisi valmis maksamaan Ronaldon ison palkan, mikäli hän siirtyisi Napoliin lainalle. Ronaldolla on sopimustaan Unitedin kanssa jäljellä enää kuluva kausi.

Napolin päävalmentaja Luciano Spalletti kommentoi lyhyesti Ronaldon siirtohuhuja lauantaina.

– Jos kysytte, haluaisinko työskennellä Ronaldon kanssa, voin kertoa, että yksikään valmentaja ei kieltäytyisi siitä mahdollisuudesta, Spalletti totesi.

Lopullinen ratkaisu nähdään Ronaldon kohdalla tällä viikolla, sillä siirtoikkuna sulkeutuu ensi torstain ja perjantain välisenä yönä kello 01 Suomen aikaa.

Lähde: ESPN

LUE MYÖS