Paul Pogba on vaikeassa tilanteessa.

Huippupelaajan isoveli Mathias Pogba on sosiaalisessa mediassa uhannut paljastaa raskauttavia tietoja nykyään Juventusta edustavasta keskikenttäpelaajasta.

Mathias Pogban mukaan hänen pikkuveljensä on muun muassa osallistunut sopupeliin, valehdellut loukkaantumisistaan, paljastanut vastustajille joukkueensa taktiikoita ja lisäksi valehdellut myös viranomaisille.

Paul Pogba on lakimiehineen ilmoittanut asiasta Ranskan poliisille. Pelaajan mukaan hänen isoveljensä ja lapsuudenystävät kiristävät häntä saadakseen merkittäviä rahasummia. Paul Pogban mukaan Mathias Pogba ja lapsuudenystävät ovat uhkailleet häntä muun muassa Pariisissa ja Torinossa. Paul Pogban mukaan häntä uhkailtiin aseilla ja vaadittiin jopa 13 miljoonaa euroa.

Paul Pogban agentti Rafaela Pimenta ja äiti Yeo Moriba julkaisivat lyhyen tiedotteen Mathias Pogban ulostulon jälkeen.

– Mathias Pogban viimeiset ulostulot sosiaalisessa mediassa eivät ikävä kyllä tulleet yllätyksenä. Ne ovat yksi lisäys järjestäytyneen ryhmittymän kiristykseen Paul Pogbaa kohtaan. Pätevät viranomaiset Italiassa ja Ranskassa ovat olleet tietoisia tästä jo kuukausi sitten, emmekä aio kommentoida aihetta käynnissä olevien tutkimusten aikana.