Liverpoolin manageri Jürgen Klopp sanoo, että Bournemouth antoi hätäisesti lähtöpassit Scott Parkerille.

Valioliigassa nähtiin tiistaina kauden ensimmäiset manageripotkut, kun Bournemouth antoi kenkää 41-vuotiaalle Parkerille, joka ehti luotsata joukkuetta viime vuoden kesäkuusta asti.

Hän nosti Bournemouthin heti debyyttikaudellaan takaisin Valioliigaan, mutta pääsarjatasolla kyyti on ollut ensimmäisillä kierroksilla kylmää.

Bournemouth voitti avausottelussaan Aston Villan 2-0, mutta sen jälkeen se on hävinnyt peräkkäin Manchester Citylle, Arsenalille ja Liverpoolille yhteismaalein 0-16. Liverpool sivusi 9-0-lukemillaan Valioliigan kaikkien aikojen suurinta voittoa.

Kloppin mukaan Parkerin potkut kertovat siitä, kuinka erilaisia seuraomistajia Valioliigassa on.

– Uskomatonta. Kun kuulin siitä, niin ajattelin, että tällainen hetki laittaa miettimään, miten tärkeitä oikeanlaiset omistajat ovat, sanoi Klopp Guardianin mukaan.

– Valioliigassa on erilaisia tapoja johtaa seuroja. Jotkin maat omistavat seuroja, ja jotkin säännöt eivät anna niiden tehdä juuri sitä, mitä ne haluavat. Toisilla seuroilla on rakenteet, kuten meillä ja ehkä Arsenalilla. Sitten on seuroja kuten Bournemouth.

– Kolme joukkuetta nousi Valioliigaan. Nottingham Forest käyttää rahaa ja Fulham käyttää rahaa, mutten muista Bournemouthin tehneen sitä paljon.

– Minua harmitti Scottin puolesta. Kyse ei ole siitä, etteikö hänen joukkueensa olisi tarpeeksi hyvä, ei alkuunkaan. Jos ensimmäiset neljä peliä sisältävät Cityn, Arsenalin ja Liverpoolin, se on kuin väijytys uutta manageria kohtaan, jos seuralla on hermostuneet omistajat.

– Scott on loistava manageri, ja sitten hänelle tulee eteen neljä tällaista peliä ja omistaja sanoo hänelle näkemiin? Se on todella tylyä.