Tänään on siirtoikkunan takarajapäivä, eli tuttavallisemmin Deadline Day. Siirtoikkuna sulkeutuu puolen yön jälkeen, kello 01:00 Suomen aikaa. Siihen mennessä seurojen tulee saada saada pelaajahankinnat rekisteröityä.

Valioliiga.com seuraa jälleen reaaliajassa siirtoikkunan viimeistä päivää. Kaikki päivän siirrot, huhut ja tapahtumat löydät live-seurannastamme täältä.

Valioliigaseurat ovat käyttäneet tämän kesän aikana pelaajahankintoihin jo yli 2 miljardia euroa. Kesän kalleimman hankinnan on tähän mennessä tehnyt Manchester United, joka hankki brassitähti Antonyn Ajaxista 95 miljoonalla eurolla. Deadline Dayna hankintoja on takuulla luvassa vielä lisää ja vain aika näyttää, kuinka korkeaksi pelaajahankintoihin törsätty summa vielä nouseekaan.

Valioliigan suurseuroista etenkin Chelsean ympärillä riittää vielä rutkasti huhuja.

Chelseaan on yhdistetty useita nimimiehiä, kuten Barcelonan Pierre-Emerick Aubameyang, Crystal Palacen Wilfried Zaha, Evertonin Anthony Gordon ja AC Milanin Rafael Leão.

Manchester City tuskin tekee enää pelaajahankintoja, mutta muut Big Sixiin lukeutuvat seurat yrittävät vielä vahvistaa miehistöään.

Liverpool ja Arsenal jahtaavat vahvistuksia keskikentälle, Manchester United etsii vielä oikean laidan laitapuolustajaa sekä kärkipelaajaa, ja Antonio Conte haluaisi Tottenhamin tekevän syvyyshankintoja.

Pysy kärryillä kaikista päivän huhuista ja toteutuneista siirroista seuraamalla Deadline Dayn erikoisivustoamme.