Kesän siirtoikkuna sulkeutui perjantain vastaisena yönä. Cristiano Ronaldo jäi kuin jäikin Manchester Unitediin, vaikka hänen ympärillään riitti huhuja läpi kesän.

Ronaldo, 37, olisi halunnut lähteä Manchester Unitedista johonkin Mestarien liigaa pelaavaan seuraan, mutta sellaista löytynyt. Lehtitietojen mukaan Ronaldon agentti Jorge Mendes teki kesän aikana kovasti töitä siirron eteen, mutta useampikin Euroopan suurseura kieltäytyi mahdollisuudesta hankkia portugalilaistähti riveihinsä.

Bayern Münchenin urheilutoimenjohtaja Hasan Salihamidžić paljasti siirtoikkunan sulkeuduttua käyneensä neuvotteluja Mendesin kanssa. Bayern oli kuitenkin jo hankkinut Sadio Manén Liverpoolista ja lyönyt hyökkäyskalustonsa ”lukkoon”, joten portugalilaistähden siirto Bundesliigaan jäi toteutumatta.

– Hän [Ronaldo] on uskomattoman iso persoona. Loistava pelaaja, joka on jättänyt jälkensä jalkapallomaailmaan viime vuosina, Salihamidžić kehaisee Ronaldoa Sky Sportsin haastattelussa.

– Hänen hankintansa ei kuitenkaan ollut meille vaihtoehto, koska teimme muita siirtoja ja organisoimme hyökkäyksemme siten, että se lyötiin lukkoon jo hyvissä ajoin.

Ronaldo on pudonnut Manchester Unitedissa tällä kaudella vaihtopelaajaksi eikä ole avannut vielä maalitiliään. Erik ten Hag on nimennyt portugalilaistähden avauskokoonpanoon vain kerran ja viidessä ottelussa hän on saanut vastuuta yhteensä 179 minuuttia.

Manchester United kasvatti voittoputkensa kolmen ottelun mittaiseksi, kun se kaatoi Leicesterin vieraissa 1-0-lukemin. Jadon Sanchon tekemän voittomaalin voit katsoa alla olevalta V Sportin videolta.