Anfieldin läheisyydessä nähtiin pelottava tilanne ennen keskiviikkona pelattua Liverpool-Newcastle -ottelua.

BBC:n mukaan moottoripyörä ajoi kovalla vauhdilla jalankulkijoita kohti Anfieldin läheisyydessä ennen ottelun alkua. Newcastlen osaomistajat Amanda Staveley ja hänen puolisonsa Mehrdad Ghodoussi todistivat hengenvaarallista tilannetta lähietäisyydeltä.

– Moottoripyörä kiisi aivan meidän vierestä ja olisi voinut osua meihin helposti. Se oli pelottava tilanne, Ghodoussi kertoi Daily Mailille.

– Amanda oli melko järkyttynyt, mutta rauhoittui päästyämme stadionille. Onneksi näyttää siltä, ​​että vakavilta loukkaantumisilta vältyttiin. Mutta siinä olisi voinut käydä paljon pahemminkin; moottoripyörä ajoi suoraan väkijoukkoon.

Merseysiden poliisi tiedotti välikohtauksen jälkeen pidättäneensä kaksi miestä, sekä kuljettajan että matkustajan.

Kuljettajaa epäillään huumausaineen vaikutuksen alaisena ajamisesta ja moottoriajoneuvon varkaudesta. Matkustajaa epäillään huumeiden hallussapidosta, moottoriajoneuvon varkaudesta ja muista ajorikoksista.

Merseysiden poliisi ilmoitti myöhemmin, että kumpikin mies on vapautettu lisätutkimuksia odotellessa.

Kukaan ei loukkaantunut välikohtauksessa vakavasti.