Kauden ensimmäinen Merseysiden derby pelattiin lauantaina Goodison Parkilla. Ottelu oli huippuvauhdikas, mutta joukkueiden oli tyytyminen maalittomaan tasapeliin.

Everton aloitti ottelun pirteästi ja hallitsi kenttätapahtumia. Jakson edetessä Liverpool sai pelin juonesta kiinni.

Reilun puolen tunnin pelin jälkeen Everton sai huippupaikan pitkän painostusjaksonsa päätteeksi. Tom Davies ehti boksin sisällä paluupalloon ensimmäisenä ja laukoi ulkosyrjällään pallon tolppaan.

Avausjakson päätösminuuteilla Liverpool oli hyvin lähellä johto-osumaa. Ensin Darwin Núñez täräytti kovan pommin ylärimaan, ja vain sekunteja myöhemmin Luis Díaz laukoi pallon tolppaan.

Toisella puoliajalla mentiin vauhdilla päästä päähän. Tilanteita riitti sekä Jordan Pickfordin että Alisson Beckerin vartioimilla maaleilla.

Kotiyleisö repesi riemusta 69. peliminuutin kohdalla, kun Conor Coady ohjasi lähietäisyydeltä Neal Maupayn laukauksen Liverpoolin maaliin. Liverpool-kannattajat saivat kuitenkin viimeisen naurun, kun pitkän VAR-tarkastuksen jälkeen maali hylättiin paitsiona.

Liverpool sai ottelun lopussa melkoisen pyörityksen aikaiseksi Evertonin maalille. Mohamed Salah pääsi lähietäisyydeltä yrittämään maalintekoa lisäajan viidennellä minuutilla, mutta pallo painui Pickfordin käsien kautta tolppaan.

Everton on nyt pelannut jo neljä tasapeliä perätysten, eikä ole onnistunut avaamaan kauden voittotiliään. Liverpoolin saldo kuudesta pelistä on kaksi voittoa, kolme tasapeliä sekä tappio.