Kauden ensimmäinen Merseysiden derby pelataan tänään lauantaina Goodison Parkilla.

Evertonin manageri Frank Lampard on tehnyt avauskokoonpanoon vain yhden muutoksen edellisestä ottelusta. Dwight McNeil putoaa vaihtopenkille ja hänen paikkansa hyökkäyksessä ottaa seuran kesähankinta Neal Maupay.

Liverpoolin avauksessa nähdään yksi isohko yllätys, kun Andy Robertson tekee tilaa Kostas Tsimikasille. Pelikieltonsa kärsinyt Darwin Núñez puolestaan nappaa huippuvireessä olleen Roberto Firminon paikan kärkipelaajana, ja viime ottelun sankariksi noussut Fabio Carvalho nousee ensimmäistä kertaa avaukseen loukkaantuneen Jordan Hendersonin tilalle.

Kello 14:30 alkavan ottelun avauskokoonpanot näet kokonaisuudessaan alla olevista upotuksista.

Everton

@Everton
Your starting XI to take on Liverpool! 👇

Liverpool FC

@LFC
Our line-up for today’s Merseyside derby ✊🔴

#EVELIV