Diego Costan on määrä palata Valioliigaan.

Uutisoimme sunnuntaina, miten David Ornsteinin mukaan Costa aloittaisi tiistaina try-outin, eli testijakson Wolvesin vahvuudessa. Lue lisää täältä.

Ornstein ilmoitti myöhään sunnuntai-iltana saaneensa uutta tietoa koskien Costan tilannetta. Kyseessä ei olekaan testijakso, vaan Costa suorittaa tiistaina Wolvesin lääkärintarkastuksen ja liittyy sen jälkeen joukkueen vahvuuteen.

Kuukauden päästä 34 vuotta täyttävä Costa on ollut jo pitkään ilman seuraa. Hän pelasi edellisen ottelunsa Atlético Mineiron paidassa 12. joulukuuta. Costa voitti Atlético Mineiron kanssa Brasilian pääsarja- ja cupmestaruuden, mutta ei jatkanut uraansa seurassa ja jäi vapaaksi agentiksi tammikuussa.

Costan piti siirtyä elokuussa vapaana agenttina entiseen seuraansa Rayo Vallecanoon, mutta lopulta valmennusjohto ei halunnutkaan häntä joukkueeseen.

Wolves joutuu hankkimaan uuden hyökkääjän, sillä siirtoikkunan loppuhetkillä seuraan siirtynyt Saša Kalajdžić loukkasi viime viikonloppuna vakavasti polvensa ja on pitkään sivussa pelikentiltä.

Costa pelasi Valioliigaa Chelsean paidassa vuodet 2014-17, ja voitti kahdesti Valioliigan mestaruuden.