Valioliiga ja Englannin jalkapalloliiga (EFL) saavat itse päättää pelaavatko he otteluita viikonlopun aikana, uutisoi The Athletic.

Britanniaa 70 vuoden ajan hallinnut Elisabet II kuoli torstaina 96 vuoden iässä. Kuolemaa seuraa 12 päivän virallinen suruaika, jonka aikana esimerkiksi BBC ei saa esittää ohjelmistossaan komedioita tai muita humoristisia ohjelmia.

Useita urheilutapahtumia peruttiin jo torstai-illan aikana, esimerkiksi perjantain Mestaruussarjan ottelu Burnleyn ja Norwichin välillä. On odotettu, että myös muut Valioliigan ja Mestaruussarjan viikonlopun ottelut perutaan.

Athleticin mukaan Britannian hallitus ei kuitenkaan pakota Valioliigaa ja EFL:ää perumaan kaikkia viikonlopun otteluita. Organisaatiot saavat itse päättää pelaavatko he otteluita tänä viikonloppuna vai eivät.

Valioliiga ja EFL tiedottavat viikonlopun otteluiden kohtalosta lähituntien aikana.

Päivitys 9.9. kello 14:15 – Valioliiga tiedotti, että kaikki viikonlopun ottelut perutaan ja siirretään pelattavaksi myöhempään ajankohtaan.