Manchester Unitedin portugalilaishyökkääjä Cristiano Ronaldo ei saanut haluamaansa seurasiirtoa kesän siirtoikkunan aikana.

37-vuotias Ronaldo olisi halunnut siirtyä Mestarien liigaa pelaavaan seuraan, mutta kallispalkkaiselle konkarihyökkääjälle ei ollut ottajia.

Lehtitietojen mukaan ainoat viralliset tarjoukset, jotka portugalilaistähdestä tehtiin, tulivat Lähi-idästä. Nämä tarjoukset eivät Ronaldoa kuitenkaan kiinnostaneet.

Saudi-Arabian jalkapalloliiton puheenjohtaja Yasser Al-Misehal kertoo The Athleticille antamassaan haastattelussa, että he haluavat nähdä Ronaldon pelaavan maan pääsarjassa ja häntä yritetään kosiskella uudelleen lähitulevaisuudessa.

– Haluaisimme nähdä Cristiano Ronaldon kaltaisen pelaajan pelaavan Saudi-liigassa. Se toisi valtavasti positiivista palautetta ja se olisi suuri uutinen kaikille. Olen varma, että kaikki tietävät Cristiano Ronaldon saavutukset ja ennätykset, mutta myös pelaajana, joka on loistava roolimalli.

”Ajattelen: ”Miksi ei?”. Se olisi tietysti erittäin kallis sopimus, mutta seuramme ovat saaneet enemmän tuloja parin viime vuoden aikana. Olemme jo nähneet muutaman Valioliigassa pelanneen suuren pelaajan tulevan Saudi-liigaan. Pidän Cristiano Ronaldosta pelaajana ja haluaisin nähdä hänen pelaavan Saudi-Arabiassa, Al-Misehal sanoo.

Ronaldon sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä.