Englannin jalkapalloliiga EFL tiedottaa verkkosivuillaan, että sen alaisissa sarjoissa (Mestaruussarja, Ykkösliiga ja Kakkosliiga) palataan tositoimiin huomenna tiistaina.

Englannissa kaikki viime viikonlopulle suunnitellut ottelut siirrettiin kuningatar Elisabet II:n kuoleman takia. Tämänkin viikon otteluiden pelaaminen oli pitkään vaakalaudalla, mutta ainakin alasarjojen ottelut pelataan suunnitellusti.

Mestaruussarjassa pelataan tiistaina kuusi ottelua, Ykkös- ja Kakkosliigassa täydet ottelukierrokset. Kuningattaren muistoa kunnioitetaan ottelujen yhteydessä monin tavoin.

Ennen ottelujen alkua pidetään minuutin hiljainen hetki, stadioneilla soitetaan kansallishymni, liput liehuvat puolitangossa ja pelaajat käyttävät surunauhoja.

Valioliiga ei ole vielä omalta osaltaan tiedottanut, pelataanko kahdeksas ottelukierros suunnitelmien mukaisesti 16.-18. syyskuuta. EFL:n tekemän päätöksen myötä kynnys otteluiden pelaamiselle madaltui, mutta poliisivoimien siirto Lontooseen kuningattaren hautajaisia varten saattaa aiheuttaa ongelmia ottelujen järjestämisen suhteen.