Tottenham hävisi tiistaina portugalilaiselle Sportingille vieraskentällä 0-2 Mestarien liigan lohkovaiheen toisessa ottelussaan.

Ensimmäinen jakso eteni varsin tasaisissa merkeissä, ja kummallakin joukkueella oli suunnilleen saman verran maalipaikkoja.

Tottenham luuli jo siirtyneensä johtoon 42. minuutilla, kun Richarlison karkasi Harry Kanen syötöstä läpiajoon ja ujutti pallon sisään, mutta brassihyökkääjän osuma hylättiin paitsion takia.

Hetkeä myöhemmin Tottenhamin kasvatti Marcus Edwards oli viedä Sportingin johtoon. Edwards ohitti näyttävästi muutamankin Spursin pelaajan ja laukaisi, mutta vieraiden maalivahti Hugo Lloris pelasti lontoolaiset takaiskulta.

Lloris’n pelastuksia kaivattiin myös toisella jaksolla. Ranskalaisvahti venyi 90. minuutilla näyttävästi Pedro Porron kudin tielle.

Torjuntaa seurasi kuitenkin kulmapotku, josta Tottenham ei enää selvinnyt kuivin jaloin. Porro antoi itse kulmapotkun ja löysi keskityksellään Paulinhon, joka puski kotijoukkueen johtoon.

Sen sijaan, että Tottenham olisi ryhtynyt loppukiriin, se päästi lisäajalla vielä toisen maalin. Arthur Gomes sai pallon vasemmalla laidalla, vei kaksi Spursin pelaajaa täysin kahville edetessään rangaistusalueelle ja laittoi pallon verkkoon.

Tottenhamilla on kahden pelin jälkeen kolme pistettä kasassa ja lohkokärki Sportingilla kuusi.

Lohkon muut joukkueet Marseille ja Eintracht Frankfurt ottavat yhteen kello 22.00 alkavassa ottelussa.