Manchester United nimesi tänään keskiviikkona muiden joukkueiden tavoin tämän kauden valioliigamiehistönsä.

Manchester Unitedin nykyjoukkueen pitkäaikaisin pelaaja Phil Jones jäi ulos 25 pelaajan listalta. 11 vuotta seuraa edustanut Jones, 30, ei myöskään tullut nimetyksi Man Unitedin Eurooppa-liiga -ryhmään. Jones on pelikelpoinen FA Cupin ja Liigacupin otteluissa, mutta hyvin todennäköisesti hän on viimeisen ottelunsa Red Devilseissä jo pelannut.

Ten Hagin päätös jättää Jones ulos valioliigamiehistöstä ei sinällään ollut minkään sortin yllätys, sillä englantilaispuolustaja on pelannut viimeisen kolmen kauden aikana yhteensä vain 13 ottelua. Toissakaudella hän ei pelannut peliäkään ja viime kaudella hän sai vastuuta viidessä ottelussa yhteensä 191 peliminuutin verran.

Jonesin sopimus Man Unitedin kanssa päättyy ensi kesänä. Sopimukseen sisältyy optio lisävuodesta, mitä tuskin aktivoidaan. Näillä näkymin Jonesin viimeiseksi peliksi Man Unitedin paidassa on jäämässä toukokuun 2. päivä pelattu valioliigaottelu Brentfordia vastaan, jossa hän pääsi vaihdosta kentälle 75. peliminuutilla.