Brightonin huippulupaus Moisés Caicedo myöntää suoraan, että Graham Potterin lähtö oli hänelle kova paikka.

Caicedo, 20, debytoi Valioliigassa huhtikuussa ja on sittemmin vakiinnuttanut paikkansa Brightonin ykkösjoukkueessa.

Ecuadorilaiskeskikenttäpelaaja otti lyhyessä ajassa valtavia kehitysaskelia Potterin alaisuudessa. Siitä hyvänä osoituksena se, että Valioliigan suurseurat osoittivat kiinnostusta häntä kohtaan jo kesällä – vain pari kuukautta hänen valioliigadebyyttinsä jälkeen.

– Potter antoi minulle mahdollisuuden debytoida Valioliigassa. Olen siitä hänelle hyvin kiitollinen, Caicedo sanoo.

– Hänen lähtönsä Chelseaan teki minut hyvin surulliseksi, koska hän auttoi minua paljon ja olisin halunnut jatkaa työskentelyä hänen alaisuudessaan.

– Mutta se on jalkapalloa. Koskaan ei voi tietää mitä tapahtuu: tänään voit olla täällä ja huomenna jossain muualla.

– Hän teki Brightonissa erittäin hyvää työtä ja ihmiset rakastavat häntä erittäin paljon. Olen erittäin iloinen hänen puolestaan ​​ja hänelle tarjotusta mahtavasta tilaisuudesta.

Caicedo on aiemmin ilmaissut tavoitteensa pelata Manchester Unitedissa jonakin päivänä. Hän haluaisi seurata maanmiehensä Antonio Valencian jalanjälkiä, joka pelasi pitkän ja menestyksekkään uran Red Devilseissä.

Ecuadorilaispelaaja ei kuitenkaan poissulje sitä mahdollisuutta, että hänet nähtäisiin jossain toisessa suurseurassa. Caicedo myöntää suoraan, että jos esimerkiksi Chelsea tekisi hänelle tarjouksen, ei hän voisi kieltäytyä siitä.

– Tällä hetkellä olen erittäin keskittynyt Brightoniin ja MM-kisoihin. Haluan pelata upeat MM-kisat ja katsotaan sitten mitä tapahtuu. Mielestäni he ovat yksi maailman parhaista joukkueista, eikä kukaan hylkää tarjousta Chelsealta tai miltään muulta sellaiselta seuralta. Olisi unelma päästä maailman parhaisiin joukkueisiin ja menestyä siellä, Caicedo jatkaa.