Arthur Melon aika Liverpoolissa on jäämässä lyhyeksi, uutisoi Tuttomercatoweb.

Liverpool hankki Arthurin, 26, Juventuksesta kesän siirtoikkunan viimeisenä päivänä. Liverpool-kippari Jordan Henderson loukkaantui vain päivää aiemmin, jonka seurauksena Jürgen Kloppin oli käytännössä pakko hankkia joku pelaaja hätäisesti siirtomarkkinoilta.

Vaihtoehdot olivat vähissä ja Kloppin oli paremman puutteessa tyytyminen Juventuksessa sivuraiteille ajautuneeseen Arthuriin.

Toistaiseksi brasilialaiskeskikenttäpelaaja on päässyt kentälle vain yhdessä ottelussa. Hän pelasi 13 minuuttia Liverpoolin 4-1-tappioon päättyneessä Mestarien liigan ottelussa Napolia vastaan. Kahdessa muussa ottelussa Arhur on joutunut tyytymään vaihtopenkillä istumiseen.

Tuttomercatowebin mukaan Liverpool-leirissä on jo hyvin pienen otannan jälkeen ymmärretty, ettei Arthur ole pelaajatyypiltään sellainen, joka sopisi Kloppin palapeliin.

Italialaissivusto väittää, että Liverpool on valmis purkamaan Arthurin lainasopimuksen jo tammikuussa, mikäli he löytävät siirtomarkkinoilta joukkueeseen paremmin soveltuvan pelaajan.