Itävaltalainen RB Salzburg haki keskiviikkona Mestarien liigan tasapelipisteen Chelsean Stamford Bridgeltä. Aiemmin päivällä levisi huhu, jonka mukaan urheilutoimenjohtajaa etsivä lontoolaisseura olisi kääntänyt katseensa nimenomaan Salzburgissa kyseistä vakanssia pitävään Christophe Freundiin.

Freund puhui kotimaansa Sky Sports -toimitukselle, eikä rajannut työpaikanvaihdosta ulos tulevaisuudestaan.

– Ei pitäisi koskaan rajata asioita pois jalkapallossa. Chelsea on niin mahtava seura. Olemme puhuneet paljon, uudet omistajat ovat kiinnostuneita asioista joita teemme nuorten pelaajien kanssa. Tällaiset keskustelut ovat kuitenkin täysin normaaleita.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
Christoph Freund: “You should never rule anything out in football, Chelsea are such a huge club”. 🔵 #CFC

“We spoke a lot, they wanted Sesko. New owners are interested in how we do things with young players, but it’s normal to have these conversations”, tells @SkySportAustria.