Kaiken nähnyt ja kokenut englantilaisvahti Ben Foster, 39, päättää uransa.

Neljä viimeisintä kautta Watfordissa pelannut Foster tiedotti asiasta tänään torstaina omalla YouTube-kanavallaan.

– Minun on tehtävä ilmoitus, se on iso. Minun on vihdoin tullut aika ilmoittaa eläkkeelle jäämisestäni, Foster kertoi.

Fosterin sopimus Watfordin kanssa päättyi kesällä ja hän on ollut siitä lähtien ilman seuraa. Englantilaisvahti paljasti videolla, että hän sai Newcastlelta sopimustarjouksen viime viikolla, mutta hän päätti olla hyväksymättä sitä perhesyistä.

Foster pelasi pitkän, peräti 21-vuotisen ammattilaisuransa aikana yhteensä 390 valioliigaottelua. Hän edusti Watfordin lisäksi muun muassa West Bromwichia, Birminghamia sekä Manchester Unitedia, jossa hän voitti kaksi valioliigamestaruutta. Englannin A-maajoukkueessa Foster pelasi kahdeksan ottelua.