Jürgen Kloppin mukaan Liverpoolin uusi keskikenttäpelaaja Arthur Melo ei ole vielä kunnossa säännölliseen peliaikaan. Juventuksesta siirtoikkunan viimeisenä päivänä lainattu brasilialainen ei ole vielä Valioliigan vaatimassa kunnossa.

Italialaismedia Tuttomercato uutisoi aiemmin Kloppin harkitsevan jopa Arthurin lainan aikaista päättämistä jo tammikuun koittaessa.

Arthur, 27, oli ennen siirtoaan pidempään sivussa Juventuksen harjoitusvahvuudesta. Keskikenttäpelaajalta puuttuu pelituntuma.

Arthurin toistaiseksi ainoa esiintyminen Liverpoolin paidassa oli 13 minuutin mittainen Mestarien liiga -ottelussa Napolia vastaan.

– Hän ei ollut Juvessa hetkeen mukana joukkueen harjoituksissa. Hän tarvitsee siis kunnon harjoittelua ryhmän kanssa. Näin me aiomme hänen kanssaan tehdä, Klopp kommentoi lehdistölle.

– Pystyykö hän pelaamaan minuutteja? Kyllä. Pystyykö hän pelaamaan täyden ottelun? Ei, koska hänen täytyy tottua jokaisen kilpailun vaatimaan intensiteettiin.

– Hän on pärjännyt hyvin ja antanut kaikkensa harjoituksissa. Meidän täytyy olla varovaisia hänen kanssaan. Katsomme milloin voimme käyttää häntä.