Ralf Rangnick valmensi Manchester Unitedia viime kaudella.

Rangnick saapui Manchester Unitedin peräsimeen viime joulukuussa ja jätti seuran kauden päätyttyä. Alun perin Rangnickin piti jäädä seuraan neuvonantajaksi, mutta lopulta niin ei käynytkään.

Manchester Unitedin avainpelaajiin lukeutuva Bruno Fernandes kävi The Athleticin haastattelussa ja otti kantaa siihen, miksei joukkue saanut itsestään parasta irti Rangnickin alaisuudessa. Fernandesin mukaan se johtui joukkueen yleisestä alakulosta.

– Tunsimme ja ajattelimme, että se voisi olla kausi, kun käännämme seuran kurssin päinvastaiseksi. Tunsimme voivamme tehdä jotain suurta. Rangnick saapui seuraan ja halusi pelata kovalla intensiteetillä ja prässipelillä, kuten hän oli tottunut pelaamaan Saksassa. Se ei toiminut kanssamme, koska yleinen fiilis joukkueessa oli sellainen, että itseluottamus oli alhaalla ja kaikki epäonnistui. On hyvin vaikea päästä ylös siitä.

– Sillä ei ole mitään tekemistä Ralfin kanssa. Hän teki kaikkensa. Hän on hyvä valmentaja, jolla on hyvät ideat, mutta se ei sopinut kaikille. Se johtuu riitä, että joukkue oli rakennettu Ole Gunnar Solskjærille ja hänen ideoilleen. Kenties se on ollut tämän seuran ongelma. Jokaisella tätä seuraa valmentaneella on ollut erilaiset ideat, jonka vuoksi joukkueeseen on tuotu erilaisia pelaajia.